Hoe zijn we met CoffeeSpecial begonnen in de wereld van koffie?


Na 6 jaar servicetechnicus te zijn geweest bij een servicecenter voor premium koffiemachines besloten we om in 2015 een servicedienst te beginnen, met als doel ons verder te ontwikkelen in de techniek van koffiemachines en om klanten direct te kunnen voorzien van juiste informatie bij aanschaf of bij onderhoud van hun volautomaat. De voordelen hiervan is dat de tijdsdruk afneemt en we op deze manier elk apparaat beter kunnen beoordelen, hierop wordt de onderhoudsbehoefte aangepast zodat de juiste werkzaamheden plaatsvinden en ook niet onnodig onderdelen worden vervangen. 


Om nog completer te worden zijn we in 2017 verder gegroeid met onze webshop CoffeeSpecial, een speciaalzaak waar u nu ook kwaliteit koffiebonen van SUN en KaapKoffie alsook koffiemachines van WMF en ETNA voor de consument en zakelijke markt kan aanschaffen met 2 jaar fabrieksgarantie. We helpen u graag met onze 15 jaar aan kennis en ervaring in de koffiebranche om te zorgen dat u een afgewogen keuze maakt dat past bij het dagelijks gebruik, en uw keuken ook meteen compleet maakt met een Premium koffieautomaat van WMF!


De laatste jaren is langzaam het assortiment verder uitgebreid en meer compleet gemaakt, hiermee richten we ons er verder op dat alle benodigde producten voor uw koffiemachine gemakkelijk te bestellen zijn en u deze snel in huis heeft.


CoffeeSpecial is u altijd graag van dienst, heeft u een vraag of opmerking dan kan u deze stellen via info@coffeespecial.nl we doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL.

De verzendkosten onder de € 60,00 zijn € 6,95, daarboven is de verzending gratis.

Levertijd

Is het product voorradig, dan wordt deze binnen 2 werkdagen geleverd.
Biologische koffiebonen